Marketing & Reklama

Ochrana osobných údajov

Podmienky spracovania osobných údajov

Kontaktné údaje prevádzkovateľa:

FIMES:ART s.r.o. (ďalej len "Správca")

Lesnícka 1307/4 Prešov 080 05

IČO 46 596 534

 

Správca spracováva vaše nasledovné osobné údaje v zmysle zákona 18/2018 Z.z o ochrane osobných údajov:

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- webová lokalita

- telefónne číslo

- text správy

 

Tieto osobné údaje je potrebné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb na mieru alebo za účelom odpovede na vašu otázku. Tieto údaje budú spracovávané po dobu 3 rokov od vášho dopytu.

 

V prípade prihlásenia sa na odber noviniek "Newslettra", spracúvame vaše osobné údaje za účelom odoslania tohto newslettra. Tento súhlas nám udeľujete na dobu 3 rokov. Tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na odhlasovací odkaz v pätičke každého emailu, alebo odpovedaním na email s textom "odhlásiť".

 

Informujeme, že podla zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

- požadovať, aké informácie o vás spracovávame,

- vyžiadať si prístup k týmto údajom a tieto údaje nechať aktualizovať alebo opraviť,

- požadovať vymazanie týchto osobných údajov (pokiaľ to nieje v rozpore s platnými právnymi predpismi a s oprávneným záujmom spoločnosti),

- v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich zo spracovávaním osobných údajov sa obráťte na nás alebo na Úrad pre ochranu osobných údajov.

 

Všetky vaše osobné údaje sú zabezpečené a chránené proti zneužitiu. Tieto údaje sa ukladajú do databázy spracovateľa: WebSupport, s.r.o., Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava, IČO: 36 421 928, IČ DPH: SK2021869234, DIČ 2021869234, Register: Okresný súd Bratislava I, Vložka číslo: 63270/B

Máte otázky? Dohodnite si bezplatnú konzultáciu!

Marketing & Reklama

Copyright 2018-2019 Biznis.help

Web www.biznis.help spoločnosti FIMES:ART s.r.o. používa analytické súbory cookies. Viac informácií.

Marketing & Reklama
Marketing & Reklama
Marketing & Reklama