Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Podmienky spracovania osobných údajov
Kontaktné údaje prevádzkovateľa:
BIZNIS.HELP s.r.o. (ďalej len „Správca“)
Lesnícka 4
080 05 Prešov
Slovensko
IČO: 52291758

Správca spracováva vaše nasledovné osobné údaje v zmysle zákona 18/2018 Z.z o ochrane osobných údajov:
– meno a priezvisko
– e-mailová adresa
– webová lokalita
– telefónne číslo
– text správy

Tieto osobné údaje je potrebné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb na mieru alebo za účelom odpovede na vašu otázku. Tieto údaje budú spracovávané po dobu 3 rokov od vášho dopytu.

V prípade prihlásenia sa na odber noviniek „Newslettra“, spracúvame vaše osobné údaje za účelom odoslania tohto newslettra. Tento súhlas nám udeľujete na dobu 3 rokov. Tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na odhlasovací odkaz v pätičke každého emailu, alebo odpovedaním na email s textom „odhlásiť“.

Informujeme, že podla zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
– požadovať, aké informácie o vás spracovávame,
– vyžiadať si prístup k týmto údajom a tieto údaje nechať aktualizovať alebo opraviť,
– požadovať vymazanie týchto osobných údajov (pokiaľ to nieje v rozpore s platnými právnymi predpismi a s oprávneným záujmom spoločnosti),
– v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich zo spracovávaním osobných údajov sa obráťte na nás alebo na Úrad pre ochranu osobných údajov.

Všetky vaše osobné údaje sú zabezpečené a chránené proti zneužitiu. Tieto údaje sa ukladajú do databázy spracovateľa: WebSupport, s.r.o., Staré Grunty 12, 841 04 Bratislava, IČO: 36 421 928, IČ DPH: SK2021869234, DIČ 2021869234, Register: Okresný súd Bratislava I, Vložka číslo: 63270/B

PPC nám privedie okamžitú návštevnosť a konverzie. SEO je zas dlhodobá záležitosť, ktorá má dlhodobý efekt v podobe kontinuálnej návštevnosti webu.
18% ľudí hľadá najprv produkt v kamenných predajňach a neskôr nakúpi na internete.
Na bannerové reklamy klikajú najviac ľudia vo veku 25-34 rokov.
Cez internet je najčastejšie nakupovaná elektronika a oblečenie.
V nákupnom procese je cena ako rozhodujúci faktor k nákupu až po zrozumiteľnosti informácií o produkte, rýchlosti dodania a kreatívnom dizajne.
Na Slovensku funguje vyše 10 tis e-shopov. V Čechách je ich 36 tis. V Rakúsku 6 tis v Maďarsku 4,5 tisíc.
4,3 mil. zobrazení je priemer v kampani, ktorá trvá viac ako 2 mesiace.
Na Facebooku je momentálne 2,4 mil. Slovákov.
Instagram má momentálne 365 tis užívateľov na Slovensku.
Zákazník dnes potrebuje až 20 kontaktných bodov aby si konkrétny produkt zapamätal.
Až 27% nakupujúcich nekúpi produkt pretože nevidí detail produktu.
Na Slovensku funguje vyše 10 tis e-shopov. V Čechách je ich 36 tis. V Rakúsku 6 tis v Maďarsku 4,5 tisíc.
Človek sa denne stretne s reklamným obsahom viac ako 2 tis krát.
12.december je deň keď sa na Slovensku uzavrie najviac objednávok cez internet.
Až 72% zákazníkov Pepsi pije aj Coca Colu - ľuďom na značkách záleží menej ako si myslíte.
Len 16 % ľudí naozaj číta všetok text slovo po slove, ostatní prechádzajú po texte očami - tzv. Skenovanie.
Predošlé
Ďalšie